Demontage van uw auto nabij Leimuiden

Wij regelen de demontage van uw auto in Weteringbrug, nabij Leimuiden. Bij Weteringbrug Auto’s hebben we een eigen demontageafdeling. We zijn altijd op zoek naar loop- en sloopauto’s en kunnen een vrijwaringsbewijs op locatie geven. Ook is ons demontagebedrijf in de buurt van Haarlemmermeer en Hoofddorp aangesloten bij ARN. Dit houdt in dat wij nabij Leimuiden aan recycling doen van de onderdelen die bij de demontage van een auto niet meer bruikbaar blijken te zijn.

Wat houdt de demontage van een auto in bij ons nabij Leimuiden?

Bij ons demontagebedrijf nabij Haarlemmermeer en Hoofddorp demonteren we loop- en sloopauto’s. Loopauto’s zijn auto’s die zoveel schade hebben dat het bedrag voor een reparatie hoger is dan de aanschaf van een nieuwe auto, terwijl een sloopauto een auto is die niet meer te repareren valt. Deze is ook wel total loss verklaard. In dit geval is het nodig om uw auto naar een demontagebedrijf te brengen en als u in de buurt van Hoofddorp of Haarlemmermeer woont, kunt u dat bij ons doen.

De voordelen van ons bedrijf

Onze autosloperij bevindt zich in Weteringbrug, nabij Leimuiden, en verzorgt een volledige demontage van uw auto. Hierbij kijken we welke onderdelen er nog goed bruikbaar zijn en krijgt u een vergoeding voor wat uw auto nog waard is. We geven u een vrijwaringsbewijs zodat u ook meteen van alle kosten af bent en geen omkijken meer heeft naar een defecte auto. Met behulp van onze gereedschappen doen we de demontage van uw auto nabij Leimuiden en proberen we zoveel mogelijk onderdelen her te gebruiken. Op deze manier dragen we ons steentje bij aan een duurzame samenleving en is het dus aantrekkelijk om uw auto naar ons demontagebedrijf nabij Hoofddorp en Haarlemmermeer te brengen!

Draag bij aan het milieu door uw auto te laten demonteren

Welke auto u ook wilt laten demonteren door ons demontagebedrijf nabij Leimuiden, Hoofddorp en Haarlemmermeer, wij verzorgen de demontage van diverse merken zoals Volkswagen, Audi, BMW en Citroën. Wilt u graag meer informatie over de demontage hebben? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-3312622.