Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Autosloperij nabij Leimuiden

Onze RDW-erkende autosloperij ligt nabij vier plaatsen: Leimuiden, Oude Wetering, Hoofddorp en Haarlemmermeer. Bij Weteringbrug Auto’s bieden we verschillende services voor iedereen die een auto wilt kopen, verkopen of zijn of haar sloopauto kwijt wilt raken. Doordat we een RDW-erkende autosloperij zijn, weet u zeker dat wij betrouwbare diensten aanbieden. Onze experts helpen u van uw auto af te komen en hebben de mooiste occasions in onze autosloperij in Weteringbrug, nabij Leimuiden, Hoofddorp, Oude Wetering en Haarlemmermeer. Alleen bij ons krijgt u waar voor uw geld!

Neem direct contact op!

Waarom kiest u voor onze autosloperij nabij Leimuiden?

Als RDW-erkende autosloperij en bereikbaar voor iedereen die nabij Leimuiden, Oude Wetering, Hoofddorp of Haarlemmermeer woont, willen wij altijd het beste voor onze klanten. Als u een loop- of sloopauto voor uw huis heeft staan en hier graag nog wat geld voor wilt ontvangen, halen wij uw auto op en geven u een passende vergoeding voor wat hij nog waard is. Wij zijn bevoegd om u meteen een vrijwaringsbewijs te geven, waardoor u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Ook als u juist graag een auto wilt kopen, doet u dat bij onze RDW-erkende autosloperij nabij Oude Wetering, Haarlemmermeer en Hoofddorp. Wij hebben namelijk een ruim aanbod occasions van diverse merken en modellen voor scherpe prijzen. Dus als u graag een mooie Citroën koopt, zonder dat u hier teveel geld aan uit moet geven, is een occasion een heel goed alternatief.

Hoe kunnen we zo voordelig zijn?

De reden dat onze prijzen zo laag liggen, is omdat we als demontagebedrijf flink recyclen. We kopen sloopauto’s in en halen deze met behulp van onze geavanceerde apparatuur volledig uit elkaar. De beste onderdelen gebruiken we om occasions mee te verbeteren, of kopen we als losse onderdelen in voor onze RDW-erkende autosloperij nabij Leimuiden, Hoofddorp, Oude Wetering en Haarlemmermeer. Alle materialen waar we verder niets mee kunnen, maken we klein en geven we aan andere recyclebedrijven, die deze weer hergebruiken. Zo ontstaat er een duurzame kringloop en profiteren zowel u als wij van de juiste tarieven.

Bezoek onze autosloperij en krijg vakkundig antwoord op al uw vragen

Onze RDW-erkende autosloperij is makkelijk te bezoeken vanuit Leimuiden, Oude Wetering, Hoofddorp of Haarlemmermeer. Binnen enkele minuten rijden, staat u bij ons binnen gezien wij erg centraal langs de snelweg liggen. Waar u ook voor komt, onze deskundigen helpen u met al uw vragen. Het is natuurlijk ook mogelijk om contact met ons op te nemen door te bellen naar 071-3312622.