Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Autosloop in Leimuiden

Onze autosloop ligt in Weteringbrug, nabij Leimuiden. Heeft u een loop- of sloopauto en wilt u hier graag vanaf? Als u in de omgeving van Hoofddorp, Haarlemmermeer of Leimuiden woont, brengt u gemakkelijk uw auto naar onze autosloop. Wij werken samen met andere metaalrecyclingbedrijven en proberen zoveel mogelijk van uw sloopauto te recyclen. U krijgt een vergoeding voor wat uw auto nog waard is en vervolgens gaan wij ermee aan de slag in onze autosloop nabij Hoofddorp en Haarlemmermeer!

Neem direct contact op!

Wat doet onze autosloop nabij Leimuiden?

Nadat wij bij Weteringbrug Auto’s de inkoop van uw sloopauto hebben rondgemaakt, zorgen wij voor de demontage van de auto. Over het algemeen is bijna elk onderdeel van een auto opnieuw te gebruiken. Daarom zijn schadeauto’s dus erg waardevol. Om de auto zo goed mogelijk te kunnen demonteren, maken wij gebruik van allerlei specifiek gereedschap. Alle bruikbare onderdelen halen we uit de auto en worden gesorteerd. Deze onderdelen gebruiken we vervolgens om andere auto’s te repareren of als losse onderdelen te verkopen aan particulieren en autobedrijven. Naast het verkopen van auto-onderdelen aan bedrijven in Nederland, zorgt onze autosloop nabij Leimuiden, Hoofddorp en Haarlemmermeer ook voor de export van motoren. Er is zo’n grote markt voor gebruikte auto-onderdelen dat wij hier aan verdienen en consumenten veel geld besparen.

De verwerking van de rest van de auto

Uiteindelijk blijft er bij onze autosloop in de buurt van Hoofddorp, Haarlemmermeer en Leimuiden uiteraard nog wat van de auto over wat niet gebruikt kan worden. Ook deze worden allemaal gerecycled en gebruikt voor andere zaken. Het ijzer van een auto wordt bijvoorbeeld aan metaalbedrijven verkocht. Wij zorgen ervoor dat er bij onze autosloop nabij Haarlemmermeer en Hoofddorp geen materiaal verloren gaat.

Neem contact met ons op en laat uw auto wegslepen

Als u nog een oude auto heeft staan en in de omgeving Hoofddorp, Leimuiden en Haarlemmermeer woont, willen wij die graag voor u wegslepen en naar onze autosloop brengen. Wij geven u een vergoeding en zorgen vervolgens dat uw auto volledig gerecycled wordt. Heeft u vragen over onze service? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-3312622.