Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Onderdelen van onze autosloperij in Weteringbrug

In onze autosloperij halen we de beste onderdelen uit uw sloopauto en repareren we hiermee andere auto’s in Weteringbrug, nabij Leimuiden. Het gebruik van tweedehands onderdelen is duurzaam en kostenbesparend. Bovendien levert het ook geld voor u op als u uw auto naar de autosloperij brengt en uw onderdelen laat hergebruiken bij ons in Weteringbrug, nabij Leimuiden!

Neem direct contact op!

Dé autosloperij die betaalbare onderdelen aanbiedt in Weteringbrug

Nieuwe auto-onderdelen kosten ontzettend veel geld. Met een beetje pech betaalt u meer dan duizend euro om uw auto te laten repareren. Daarom bieden wij u de oplossing. Bij onze autosloperij in Weteringbrug, nabij Leimuiden, kunt u namelijk gebruikte onderdelen kopen die nog in uitstekende staat zijn. Dit kan tot wel 90 procent schelen met nieuwe onderdelen! De onderdelen van auto’s die vaak op de sloop belanden, zijn uiteraard goedkoper dan de zeldzamere onderdelen. Ook als u onderdelen voor een Audi of BMW zoekt, zult u deze bij ons vinden. We hebben onderdelen zoals waterpompen, luchthoeveelheidsmeters, afdekplaten, dynamo’s, remklauwen en nog veel meer. Als u specifieke onderdelen nodig heeft, raden we u zeker aan bij onze autosloperij te komen kijken in Weteringbrug, nabij Leimuiden. Wij geven u het beste advies en repareren zelfs uw auto met het onderdeel dat u nodig heeft.

Koop uw onderdelen bij de sloop

Stop met teveel betalen voor onderdelen en bezoek onze autosloperij in Weteringbrug, in de buurt van Leimuiden. Bij Weteringbrug Auto’s helpen wij u graag het beste voor uw auto te vinden. Ook als u zelf een sloopauto heeft, ontvangen we deze graag en geven we u een passende vergoeding. Heeft u vragen over onze service? Neem dan contact met ons op via 071-3312622. Uw reparaties vraagt u aan via het aanvraagformulier.