Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Inkoop van uw sloopauto nabij Leimuiden

Bij Weteringbrug Auto’s doen wij aan sloopauto inkoop in Weteringbrug, nabij Leimuiden. Het maakt bij ons niet uit in welke staat uw auto verkeert, want wij zorgen graag voor de inkoop van uw auto met schade nabij Leimuiden. Of u nu een schadeauto, tweedehandsauto of bedrijfsauto heeft, wij kopen zowel kapotte, oude auto’s als auto’s zonder schade in. Uiteraard krijgt u een passend bedrag voor onze inkoop van uw sloopauto in Weteringbrug, nabij Leimuiden.

Neem direct contact op!

Breng uw sloopauto naar ons toe en wij verzorgen de inkoop nabij Leimuiden

Bij onze autohandel in Weteringbrug, nabij Leimuiden, staat service en liefde voor auto’s voorop. Elke auto heeft een keer zijn beste tijd gehad en kan niet meer verkocht worden of de reparatie kost meer dan een nieuwe auto. Het is erg vervelend als uw auto naar de sloop gaat en u er geen geld voor krijgt. In Weteringbrug, nabij Leimuiden, zijn wij echter erg blij met de inkoop van uw auto met schade! We verzamelen onderdelen van de beste merken zoals Audi en BMW om vervolgens andere auto’s hiermee te repareren. Aan de hand van de staat van uw sloopauto krijgt u voor onze inkoop een juist bedrag in Weteringbrug, nabij Leimuiden. Het maakt niet uit of u een Volkswagen, Opel of ander merk auto heeft. In Weteringbrug, in de buurt van Leimuiden, verzorgen we de inkoop voor elk merk auto met schade.

Krijg geld voor uw sloopauto

Betaal niet langer voor uw auto met veel schade en laat de inkoop over aan ons in Weteringbrug, nabij Leimuiden. U komt snel van uw auto af door contact met ons op te nemen en een afspraak te maken om hem te laten ophalen. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw auto zelf naar ons te brengen, als hij nog rijdt. Heeft u meer vragen over de inkoop van uw sloopauto bij ons nabij Leimuiden? Neem dan telefonisch contact op via 071-3312622.