Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Vergoeding voor uw sloopauto nabij Leimuiden

Bij Weteringbrug Auto’s krijgt u een vergoeding als u uw sloopauto bij ons inlevert in Weteringbrug, nabij Leimuiden. Wij gebruiken graag de onderdelen uit een sloopauto om zo andere auto’s te repareren. Ook geven wij op locatie een vrijwaringsbewijs, zodat u zich hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

Neem direct contact op!

Krijg een passende vergoeding voor uw sloopauto nabij Leimuiden

Is uw auto niet meer genoeg waard om te verkopen op de reguliere markt? Dan kan hij waarschijnlijk alleen nog maar gesloopt worden. Hier kunt u nog wel een financiële compensatie voor krijgen, want het betekent niet dat uw auto helemaal niets meer waard is. Als u uw sloopauto bij ons in Weteringbrug, nabij Leimuiden, inlevert, zorgen wij ervoor dat u hier een passende vergoeding voor krijgt. Hiervoor kijken wij naar verschillende aspecten. Allereerst is het belangrijk om naar de carrosserie van de auto te kijken. Daarnaast voeren wij verschillende controles uit die de staat van de onderdelen in kaart brengen, maar ook de leeftijd, kilometerstand en populariteit van het model. De vergoeding van uw sloopauto kan op deze manier flink oplopen bij ons in Weteringbrug, nabij Leimuiden. Als uw auto helemaal niet meer rijdt, bieden wij zelfs een ophaalservice die uw auto naar onze autosloop brengt.

Breng uw auto naar onze sloop

Wij garanderen u dat u bij ons in Leimuiden de beste vergoeding voor uw sloopauto krijgt. Wij kunnen als demontagebedrijf de onderdelen uit uw auto goed gebruiken om reparatieauto’s een nieuw leven geven. Heeft u een sloopauto en wilt u deze graag inleveren? Breng deze dan naar ons in Weteringbrug, nabij Leimuiden! Als u vragen heeft of meer informatie nodig heeft, neem dan contact met ons op via 071-3312622.