Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Volkswagen demontage

Bij ons levert u uw oude Volkswagen in en zorgen wij voor de demontage. Weteringbrug Auto’s in Weteringbrug haalt het beste uit uw sloopwagen. Vaak zijn er genoeg onderdelen in een sloopauto die nog goed te gebruiken zijn. Door het hergebruiken van uw demontage-onderdelen van uw Volkswagen dragen we een steentje bij aan het milieu en het is goed voor uw portemonnee!

Neem direct contact op!

Breng uw Volkswagen naar ons voor demontage

Heeft u een Volkswagen met kapotte onderdelen en is de reparatie hiervan duurder dan het aanschaffen van een nieuwe? Dan kunt u hem beter naar de sloop brengen. Wij zijn blij om de demontage van uw Volkswagen uit te voeren en gaan na welke onderdelen nog goed te gebruiken zijn om andere auto’s mee te repareren. Het is ook mogelijk om als Volkswagen-eigenaar deze onderdelen vervolgens los bij ons te kopen. Doordat de vraag naar tweedehands en gebruikte auto-onderdelen de laatste jaren flink is gegroeid, is het voor ons erg interessant om de juiste onderdelen op voorraad te hebben. U krijgt tevens nog een passend bedrag voor uw sloopwagen, waardoor u er ook nog iets aan verdient!

Laat ons uw auto repareren

Als uw Volkswagen niet meer verkocht kan worden en u er wel graag vanaf wilt, raden we u aan hem naar ons te brengen voor de demontage. U bent meteen van al uw kosten af, want wij geven u direct een vrijwaringsbewijs. Heeft u vragen over de sloop van uw Volkswagen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-3312622.