Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Auto-onderdelen van Citroën kopen

Bij ons kunt u auto-onderdelen voor uw Citroën kopen. Is er iets stuk aan uw auto en wilt u dit graag goedkoop laten repareren? Bij Weteringbrug Auto’s vindt u waarschijnlijk het onderdeel wat u zoekt, voor een betaalbare prijs.

Neem direct contact op!

Gebruikte auto-onderdelen voor uw Citroën kopen

Bent u op zoek naar een nieuw achterlicht of een handgreep voor uw deur? Wij focussen ons op het hergebruiken van auto-onderdelen. Wij kopen sloopauto’s in en halen de beste auto-onderdelen eruit, die u vervolgens voor uw Citroën kunt kopen. Bij ons vindt u onderdelen als dynamo’s, brandstofpompen, airbags, bobines en aircopompen, maar ook grote onderdelen, zoals een complete achterklep, als deze bij u bijvoorbeeld veel deuken en krassen bevat. Bij onze autosloop in Weteringbrug weten we precies welk onderdeel u voor uw auto nodig heeft en we bieden zelfs aan uw auto te repareren. Wat voor auto-onderdelen u ook wilt kopen voor uw Citroën, u vindt het bij ons!

Repareer nu uw Citroën

Naast het kopen van auto-onderdelen voor uw Citroën, zijn wij een autosloop. Is uw Citroën dusdanig oud of kapot dat zelfs tweedehands onderdelen te duur zijn? Breng uw auto dan naar ons, want wij hergebruiken graag de onderdelen van uw auto. Heeft u vragen over ons bedrijf en onze onderdelen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-3312622.