Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Reparatie van een auto nabij Leimuiden

Wij zorgen voor de reparatie van uw auto als u in de buurt van Leimuiden, Hoofddorp of Haarlemmermeer woont. Bij Weteringbrug Auto’s geeft u alles uit handen en zorgen wij dat de onderdelen juist gemonteerd worden en dat u lange tijd met uw auto door kunt gaan, voor een lage prijs.

Neem direct contact op!

Hoe werkt een reparatie van uw auto nabij Leimuiden?

U geeft middels ons afspraakformulier aan wanneer u een afspraak wilt maken voor de reparatie aan uw auto in Weteringbrug, nabij Leimuiden, Hoofddorp en Haarlemmermeer. Ook hebben wij uw gegevens en de gegevens van uw auto nodig. In het vak omschrijving geeft u aan welke onderdelen er gerepareerd moeten worden, waarna wij kijken of we deze onderdelen op voorraad hebben. We staan erom bekend dat wij tweedehands onderdelen hebben die nog in goede staat zijn. Hierdoor wordt de reparatie van uw auto in Weteringbrug, nabij Leimuiden, Hoofddorp en Haarlemmermeer, een stuk goedkoper. Het zijn dan weliswaar geen splinternieuwe onderdelen, maar het zijn wel de originele merken zoals Citroën en BMW en ze gaan nog zeker een aantal jaar mee.

Doordat wij een demontagebedrijf zijn creëren we als het ware een duurzame cirkel. Onze sloperij-onderdelen krijgen een nieuw bestaan en worden dus niet weggedaan. Het is een zorgvuldig proces waarbij we veel onderzoek moeten verrichten naar de staat van onderdelen, maar op deze manier verkrijgen we wel vertrouwen bij u als klant. Als u in de buurt van Leimuiden, Hoofddorp of Haarlemmermeer woont, verzorgen wij de reparatie van uw auto. Als u op zoek bent naar occasions, zijn wij echter ook de plek die u nodig heeft.

Laat ons uw auto repareren

Heeft uw auto een reparatie nodig en woont u in de buurt van Hoofddorp of Haarlemmermeer? Maak dan snel een afspraak via het afspraakformulier en wij zorgen dat uw auto weer zo goed als nieuw is. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 071-3312622.