Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Directe vrijwaring

Wanneer u bij ons een auto inlevert, krijgt u een directe vrijwaring. U hoeft hier dus niet voor naar een postkantoor te gaan en u betaalt niet langer de verzekering en wegenbelasting. Dit scheelt u tijd en moeite, want bij Weteringbrug Auto’s is een directe vrijwaring zó gegeven.

Neem direct contact op!

Een directe vrijwaring voor uw sloopauto

Als uw auto kapot is en de reparatiekosten te hoog zijn, is uw auto klaar voor de autosloperij. Op dit moment wilt u natuurlijk niet nog uw verzekering en wegenbelasting betalen. Daarom bieden wij een ophaalservice om uw auto weg te slepen en geven wij een vergoeding voor wat de onderdelen van uw auto nog waard zijn. Ook zorgen wij voor een directe vrijwaring die ervoor zorgt dat het voertuig overgeschreven is en dus niet meer op uw naam staat. Zo bent u niet meer aansprakelijk voor de gebonden verplichtingen en hoeft u niets meer te betalen. Wilt u echter hierna een goedkope occasion kopen? Dan dient u wel bij het postkantoor dat nieuwe voertuig op uw naam te laten zetten.

Bespaar kosten en tijd door uw auto bij ons in te leveren

Onze autohandel in Weteringbrug is ontzettend blij met sloopauto’s. Wij kopen sloopauto’s in en hergebruiken de onderdelen voor de reparatie van andere auto’s. Wilt u graag kosten en tijd besparen met uw sloopauto? Laat hem dan nu door ons ophalen en krijg een directe vrijwaring! Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 071-3312622.