Scherpe prijzen
Duurzaam bedrijf
Persoonlijke aanpak

Ophaalservice voor uw sloopauto nabij Leimuiden

Wij brengen uw sloopauto makkelijk naar de sloop met onze ophaalservice in Weteringbrug, nabij Leimuiden. Als uw auto niets meer waard is op de markt en niet meer functioneert, is dit een service waar u goed gebruik van kunt maken. Dit scheelt u weer een telefoontje naar een andere takeldienst en wij zorgen ervoor dat wij met onze ophaalservice in Weteringbrug, in de buurt van Leimuiden, zo snel mogelijk langskomen om uw sloopauto weg te slepen.

Neem direct contact op!

Laat uw sloopauto wegslepen door onze ophaalservice nabij Leimuiden

Dat uw auto kapot is en niets meer waard is, is natuurlijk erg vervelend. Dat u vervolgens zelf moet zorgen dat uw auto weggesleept wordt, is echter nóg vervelender. Gelukkig kunt u bij Weteringbrug Auto’s in Weteringbrug, dichtbij Leimuiden, terecht om uw sloopauto op te laten halen met onze ophaalservice. Dit scheelt u weer een hoop kosten en tijd. Bovendien krijgt u ook meteen een passende vergoeding voor uw sloopauto en zorgen wij voor een directe vrijwaring. Heeft u nog geen nieuwe auto op het oog en wilt u graag een occasion kopen? Wij hebben een ruim aanbod occasions van verschillende merken. Dat betekent dat u bij onze autohandel alles-in-een heeft en u zich nergens zorgen over hoeft te maken!

Maak nu een afspraak om uw auto op te laten halen

Staat er bij u een auto voor de deur die u weg wilt hebben? Laat uw sloopauto dan nu wegslepen met onze ophaalservice in Weteringbrug, nabij Leimuiden. In onze autosloperij hergebruiken wij graag uw auto-onderdelen. Heeft u vragen over onze service? Neem dan nu contact met ons op door te bellen naar 071-3312622.